Naar boven

Puma

Puma

Puma is wereldwijd bekend dankzij het ontwerpen, ontwikkelen en verkopen van zowel sportkleding, sportschoenen en bijbehorende accessoires. Het merk is in 1948 opgericht en biedt innovatieve producten voor bekende voetballers en voetbalclubs met wie zij een sponsorcontract zijn aangegaan. Het doel van Puma is om snel te reageren op nieuwe trends en snel innovaties op de markt te brengen. Puma biedt prestatie- en sport-geïnspireerde lifestyle-producten voor zowel heren, dames als kinderen. Bij SPORT 2000 SOCCER CENTER vind je een mooie en duurzame collectie van het topmerk Puma. Bekijk hieronder een deel van ons assortiment.

Puma voetbalschoenen

Puma heeft al sinds 1948 ervaring met het maken van voetbalschoenen en sportaccessoires in het algemeen. De grote ervaring die ze in die jaren hebben opgedaan vind je terug in de ontwerpen van hun voetbalschoenen. Nieuwe technieken als bijvoorbeeld het NETFIT 2.0 bovenwerk garanderen een maximale pasvorm voor hoge prestaties op het voetbalveld.

Bekijk hier ons assortiment:


Puma sneakers

De Puma sneakers met de karakteristieke vormgeving zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De comfortabele sneakers zijn voorzien van een fijn ondersteunend voetbed en worden ontworpen in mooie trendy kleuren.

Bekijk hier ons assortiment:


Puma Evostripe

De Evostripe kledinglijn van Puma heeft perfecte eigenschappen om comfortabel in te trainen, maar is zeker ook geschikt om in je vrije tijd heerlijk in te relaxen.

Bekijk hier ons assortiment: