Naar boven

Betalen

Er zijn meerdere mogelijkheden om je bestelling in de SPORT 2000 SOCCER CENTER webshop te betalen.

iDEAL
Als je in het bezit bent van een Nederlandse bankpas, kun je er voor kiezen om met iDEAL te betalen. Je doorloopt dezelfde stappen als bij internetbankieren. Vervolgens reken je af in de vertrouwde online betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.


AfterPay

Je kunt aangeven dat je wilt betalen met AfterPay indien je orderbedrag niet hoger is dan je persoonsgebonden limiet bij AfterPay en je ouder bent dan 18 jaar. In dat geval ontvang je eerst je bestelling en ontvang je na 4 dagen een factuur per e-mail van AfterPay. In de e-mail staan alle betaaldetails. Je kunt het bedrag via internetbankieren aan AfterPay overmaken maar je kunt ook gebruik maken van de button in de e-mail. Als je op de button klikt kom je op de beveiligde betaalomgeving van AfterPay en kun je met IDEAL betalen.
Voor het gebruik van AfterPay rekent SPORT2000.nl €0,95 aan servicekosten. Deze servicekosten worden vermeld in het bestelproces.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Voor specifieke vragen van een betalingsafhandeling verwijzen we je naar de klantenservice van AfterPay: 020 7 230 270. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar  AfterPay.

Lees hier de acceptatie en betalingsvoorwaarden van AfterPay.

 
FreeBees
Je kunt je gespaarde FreeBees op de webshop van SPORT 2000 SOCCER CENTER en in de SPORT 2000 SOCCER CENTER winkels inwisselen.

Webshop: Shop de door jouw gewenste artikelen op www.SOCCERCENTER.nl en ga vanuit de winkelwagen door naar de kassa. Bij SPAARPUNTEN krijg je de optie om FreeBees in te wisselen en zal er om de inloggegevens van je FreeBees account gevraagd worden. Na een succesvolle inlog is het mogelijk om aan te geven hoeveel FreeBees je zou willen inwisselen. De ingewisselde FreeBees worden direct als korting verwerkt. Mocht de FreeBees korting lager zijn dan het totaalbedrag, dan kun je het resterende bedrag met een andere betaalmethode afrekenen.

Winkels: Bij SPORT 2000 SOCCER CENTER vestigingen kun je met jouw FreeBees-kaart, FreeBees inwisselen. Bekijk hier een actueel overzicht van winkels waar dit mogelijk is.

De FreeBees voorwaarden kun je hier vinden.


Creditcard
Kies je er voor om per creditcard te betalen, dan word je doorgestuurd naar een beveiligde omgeving waar je jouw creditcardgegevens kunt invoeren. De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa en MasterCard.

 

PayPal
Met PayPal kun je je bestelling direct en eenvoudig betalen. Je komt terecht op een PayPal betaalscherm waar al je betaalgegevens reeds zijn ingevuld.

 

SPORT 2000 Giftcard
De landelijke SPORT 2000 Giftcard is uiteraard ook op de webshop van SPORT 2000 SOCCER CENTER in te leveren. Selecteer jouw gewenste product en selecteer in het bestelscherm de betaaloptie "SPORT 2000 Giftcard". In het volgende scherm zal om het kaartnummer en de internetcode (te vinden onder de kraslaag op de kaart) worden gevraagd. 

Lees hier meer informatie of check je saldo van jouw SPORT 2000 Giftcard

 

SPORT & FIT Cadeaukaart
Wil je met de SPORT & FIT Cadeaukaart betalen dan is het belangrijk dat je de code exact overneemt. Het kan voorkomen dat het bedrag van je bestelling hoger is dan de waarde van je cadeaukaart. Het resterende bedrag kun je middels iDEAL betalen. Bij een retour of annulering wordt het aankoopbedrag teruggestort op de SPORT & FIT Cadeaukaart. Het is dus belangrijk dat je de SPORT & FIT Cadeaukaart bewaart tot dat je je bestelling in goede orde hebt ontvangen. Andere cadeaubonnen van een specifieke winkel kunnen niet online ingewisseld worden, deze zijn alleen te gebruiken bij de winkel van uitgifte.

Lees hier meer informatie of check je saldo van jouw SPORT & FIT Cadeaukaart.

 

MisterCash
Kies je er voor om met MisterCash te betalen, dan word je doorgestuurd naar een beveiligde omgeving van je eigen bank. Daar kun je vervolgens je kaartgegevens invoeren.