Naar boven

Freebees

Als je tankt bij BP dan kun je met FreeBees snel en eenvoudig sparen voor de leukste cadeaus bij SPORT 2000. Ben je nog niet in het bezit van een FreeBees-spaarkaart? Haal deze dan vandaag nog gratis op bij het dichtstbijzijnde BP tankstation. Bekijk hier alle BP stations.

Hoe werkt het?
Voor iedere getankte liter brandstof bij bemande BP tankstations ontvang je één FreeBee. De FreeBees worden automatisch bijgeschreven op jouw FreeBees-kaart. Je kunt bij diverse BP tankstations ook FreeBees sparen op je Shop of Carwash aankopen. Dit kun je herkennen aan de communicatie ‘Hier spaart u ook FreeBees op uw shopaankopen’. Eén FreeBee heeft een waarde van 1 eurocent.

Extra FreeBees FreeBees kun je nu nog sneller sparen, je spaart dan tot wel 100% extra FreeBees bij BP! Bij BP Ultimate tankbeurten zelfs tot 200% extra! Lees hier meer over de actie en de voorwaarden voor extra FreeBees.

FreeBees inwisselen

Bij SPORT 2000 SOCCER CENTER kun je FreeBees inwisselen in één van de aangesloten SPORT 2000 SOCCER CENTER winkels, te herkennen aan de FreeBees sticker bij de kassa of in de SPORT 2000 SOCCER CENTER webshop op www.SOCCERCENTER.nl. Je kunt FreeBees inwisselen op het gehele SPORT 2000 SOCCER CENTER asssortiment, met uitzondering van cadeaubonnen.
Niet genoeg FreeBees? Geen probleem, het resterende bedrag kan je bij betalen.

Bij welke SPORT 2000 SOCCER CENTER winkels kan ik FreeBees inleveren?
Bekijk hier alle deelnemende SPORT 2000 SOCCER CENTER winkels.

Hoe kan ik FreeBees online inleveren?
Op de webshop www.SOCCERCENTER.nl shop je de door jouw gewenste artikelen en ga je vanuit de winkelwagen door naar de kassa. Bij SPAARPUNTEN krijg je de optie om FreeBees in te wisselen en zal er om de inloggegevens van je FreeBees account gevraagd worden. Na een succesvolle inlog is het mogelijk om aan te geven hoeveel FreeBees je zou willen inwisselen. De ingewisselde FreeBees worden direct als korting verwerkt. Mocht de FreeBees korting lager zijn dan het totaalbedrag, dan kun je het resterende bedrag met een andere betaalmethode afrekenen. FreeBees-saldo Op www.freebees.nl kun je je huidige saldo inclusief de extra FreeBees en de waarde in euro’s bekijken.

Algemene voorwaarden
De algemene voorwaarden voor het spaarprogramma van FreeBees kun je hier lezen.