Naar boven

Winkelen op afspraak

 
SOCCER CENTER – Kom veilig winkelen op afspraak
Wij kunnen weer één klant per 25 vierkante meter ontvangen. Voor een gemiddelde winkel betekent dit 10-25 klanten per tijdslot en voor de grootste zelfs 50 klanten. Met deze afspraken kunnen wij met gemak 1,5 meter afstand van elkaar houden en is de veiligheid ruim voldoende. Een winkel-bezoek mag vier uur na de afspraak plaatsvinden en de er wordt gewerkt met tijdsloten van 10-30 minuten.

We kunnen met z'n allen nog meer bewegen doordat de mogelijkheden voor sporten ook steeds verder worden uitgebreid en we zijn blij dat we je met 'winkelen op afspraak' weer persoonlijk kunnen adviseren.

Wil je kleding of schoenen passen, je sportprestaties verbeteren of wil je juist starten met een nieuwe sport en heb je behoefte aan betrouwbaar en persoonlijk advies? Ons deskundig personeel staat voor je klaar! Uiteraard ben je ook welkom om even de nieuwste collecties te bekijken, voor andere vragen of een ruiling. Je bent tot niets verplicht! We zien je snel en zijn je graag van dienst!

Voordelen van winkelen op afspraak

- Veilig en rustig winkelen
- Persoonlijk advies en volledige aandacht van een expert
- Winkelen op een door jou gekozen tijdstip
- Je support hiermee je lokale ondernemer
- De service is geheel gratis en verplicht je vanzelfsprekend tot niets

Nog even de regels op een rijtje

- Het is alleen mogelijk om op afspraak te komen winkelen.
- Maak een afspraak bij de SPORT 2000 winkel bij jou in de buurt via onderstaand formulier of neem rechtstreeks contact op met de winkel.
- De afspraak wordt bevestigd door de winkel; je ontvangt een tijdslot (lengte afhankelijk van de aard van de afspraak) waarop we je verwelkomen!
- Kom met maximaal 2 personen van één huishouden
- Indien je (milde) klacht hebt, kom niet en zeg de de afspraak alsnog af.
- Het dragen van een mondkapje is verplicht.
- Houd in de winkel de algemene regels in acht en houd anderhalve meter afstand.

Winkelen op afspraak contact formulier

SPORT 2000 SOCCER CENTER is dé voetbal specialist van Nederland. Doe nu een aanvraag voor Winkelen op Afspraak via ons formulier!
Plan jouw afspraak