Naar boven

SPORT 2000 SOCCER CENTER ROTTERDAM

Over SPORT 2000 SOCCER CENTER ROTTERDAM

SPORT 2000 SOCCER CENTER ROTTERDAM is de voetbalspecialist van de regio Rijnmond.

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van voetbal, voetbal-lifestyle en casual producten van topmerken zoals Nike, adidas en Puma. Ook zijn wij dealer van Banlieue, Ceasarss, Touzani en Kappa.
Op onze bovenverdieping hebben wij fantastische specialty stores van Nike en adidas. Hier vindt u altijd de allernieuwste schoenen en kleding op het gebied van voetbal en voetbal life-style.

Wij hebben altijd de nieuwste fan- en clubtenues op voorraad van vele clubs en nationale elftallen. Daarnaast beschikken wij over een groot assortiment in tech-fleece pakken van Nike en adidas.
Tevens hebben wij een zeer grote collectie sneakers voor heren, dames en kids van alle merken.
Wij leveren aan een aantal voetbalverenigingen in de regio waarbij wij zorg kunnen dragen voor de bedrukking van het logo op de tenue’s.

Daarnaast kunnen wij ook uw kleding bedrukken in de winkel.
Met ons ervaren team staan wij u graag te hulp. Onze service en klantgerichtheid ervaart u dan ook het beste zelf. U bent dus van harte welkom in onze winkel in Rotterdam Centrum.
Wij zijn gevestigd aan de Hoogstraat in Rotterdam Centrum vlakbij de beurstraverse en de markthal. Wij zijn dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is altijd voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Graag tot ziens bij SPORT 2000 SOCCER CENTER ROTTERDAM.
Specialisatie
  • Voetbal
  • Casual
  • Hardlopen
Service
  • Bedrukken
  • Verzilveren Freebees

Andere filialen in de buurt

De Savornin Lohmanplein 45 A
2566 AE Den Haag
't Sluisje 10
3438AH Nieuwegein
Croeselaan 183
3521 BM Utrecht